I väntan på svenska fotbollssäsongen

Det är inte alla fotbollsligor som gör uppehåll för vintern men den svenska Allsvenskan spelas från mars till november med ett uppehåll för månaderna däremellan. Den stora frågan för alla oss som på så många sätt lever för fotbollen är vad man ska hitta på de där månaderna däremellan.

Försöker man följa de flesta matcherna och inte bara sina egna favoritlag så blir det mycket fotboll på agendan, något som familj och vänner inte alltid uppskattar lika mycket som en själv. Därför kan Allsvenskans uppehåll bli en markering för en paus eller i alla fall en lågperiod, då man istället satsar på att vårda sina relationer till sina vänner och sin familj.

Att spela spel på nätet är en sysselsättning som kan ge den spänning som fotbollen annars står för. Utbuden av spel är många och man kan spela alltifrån poker cash games till pokerturneringar eller casinospel. Skillnaden mellan att spela i en pokerturnering och poker cash games är att man i en pokerturnering kan gå med vid spelets början och sedan fortsätter till dess att man har förlorat eller vunnit. Spelar man poker i ett cash games finns inte någon början och slut på samma sätt utan man kan både hoppa in i spelet och hoppa av när man känner för det.

Vintersporterna tar över stafettpinnen

Har man en magkänsla av att det enda som kan ersätta den älskade fotbollen är annan sport, så är vintern tiden då Tv-tablåerna fylls av diverse olika vintersporter. Sett ur en internationell synvinkel är det även i vintersporterna som Sverige brukar ha lite mer att glädjas åt när det gäller resultaten, till skillnad från de stora fotbollsturneringarna där Sverige haft det lit mer skakigt.